Schedule time with me

Magical Healing - Access Bars

 Mijn Blog

Nieuwtjes, weetjes, ditjes en datjes


augustus 2021

Joepie, de eerste intro avonden over Access Bars zijn gestart

Wat is dat, de Access Bars ?

Access Bars is een zachte hands-on techniek die de geest tot rust brengt. “Je Bars laten nalopen” (zo noemen we het als je een sessie ontvangt) zorgt ervoor dat mensen rustig kunnen liggen, niets hoeven te “doen” en enkel hoeven ontvangen. De Bars zijn 32 punten op het hoofd, die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en met gemak alles kunnen loslaten wat jou niet toestaat om te ontvangen.

Het Universum is eindeloos in overvloed en verlangt ernaar om aan jou te geven! We hebben barrières om de grootsheid, schoonheid en magie van wat er beschikbaar is niet te ontvangen. De Bars breken die muren en barrières af. Dit is een kans voor jou om alles los te laten!

Access Bars heeft duizenden mensen geholpen om veel aspecten van hun lichaam en leven te veranderen, waaronder slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angsten, stress en nog veel meer.

De impact van het laten nalopen van je Bars is moeilijk te meten en te omschrijven, maar het kan diepgaand zijn. Wat als we onszelf zouden kunnen ervaren als meer dan wat we wel of niet leuk vinden aan onszelf of wat er ‘goed’ of ‘slecht’ is aan ons?

De volgende Intro avond vind plaats op 8 december 2022 om 19h00 Plaats ; Shamballa, Ten Bosse 78 in Deinze.

Deelnameprijs is slechts 30 Euro, inclusief drank en manual.

Bij interesse, schrijf je in op ===>>>[email protected]


Wat zullen we doen deze avond ? Eerst geef ik je wat interessante tools mee om te gebruiken en erna geven we elkaar een mini-sessie Access Bars.NIEUW in mijn aanbod :


Ik bied nu ook Ganoderma produkten aan


26 oktober 2021

De produkten van Organo zijn gebaseerd op de Ganoderma Lucidum, een unieke lakzwam die heel veel voedingsstoffen en anti-oxidanten bevat.


Organo biedt koffie en thee aan op basis van deze zwam. De koffiie ontzuurt je lichaam en zal dat balanceren in je lichaam waar nodig. Het reguleert uw immuunsysteem en geef je meer energie.


Wens je hier meer over te weten ?


Op 21 juni 2022 organiseren we een INFO avond in het Shiva-center in Ingelmunster

Bij interesse, bel me of contacteer me op [email protected]

Als je wilt bestellen, klik op de link van mijn winkel ==>>>

https://judithdejaegher.myorganogold.com/be-nl/

Klik op PRODUCTEN en daar zie je de categorieëen en daar kan je bestellen. In geval ze mijn ID nummer vragen, tik dan 10002350940 in.


Yess, mijn eerste S​tress Relief Workshop vindt plaats  

17 september 2021

In deze workshop leer ik u op een speelse manier de basis kennen van de ‘Acces Bars’ techniek waarvan bewezen is dat dit wel degelijk angstsymptomen, depressiteitsverschijnselen en stress vermindert.

Hierbij leer je wat tools om dagelijks te gebruiken en geef ik u ook een manual mee om hiermee te leren spelen.

Deze worskhop vind plaats op

nieuwe datum volgt


Inschrijven kan op www.shiva-center.be/agenda