Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Engelen Healings

Sinds kort ben ik officieel Engelen Medium geworden en ben ik Maaike Kerstens, Energetische Genezeres enorm dankbaar.

Ik werk nu samen met de Aarstengelen om helingen toe te kunnen passen.

Wat is dat en hoe ga ik te werk?

Recent heb ik al enkele interessante Engelen Healings aangeleerd en ontvangen. En ik moet zeggen ; ik ben hier heel enthousiast over. Toen ik healings ontving van mijn Energetische genezeres Maaike Kerstens werd ik echt veel dingen gewaar, zoals rillingen, ik voelde dat de Engelen me omarmden, ik voelde hen sleutelen aan mijn chakra’s, aan mijn rechteroor (ik hoor minder aan mijn rechterkant), ik moest lachen, huilen, ik had een bewuster contact met de natuur en de vogels, ontving cadeautjes van hun in de vorm van bloemen of veren, … De tekenen zijn oneindig.

Veel mensen vragen zich af ; Werkt dat wel ? Als ik hun hulp vraag ? En ik kan u verzekeren dat als je hun hulp vraagt en het dan ook overgeeft aan hun, zij hun werk doen en wel degelijk jouw wensen zullen uitvoeren. Wel mogen uw vragen niet ego getint of onredelijk zijn. Het moet vanuit een hartelijk gevoel komen en ware zielewensen zijn.

Nu ik deze ervaring heb, geef ik nu zelf Engelen Healings zowel op afstand als live. Ik voel aan welke Aartsengel zich aanbiedt of wat belangrijk is voor jouw en ik geef dat dan ook door aan jouw.

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief