Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Opleidingen & Workshops

16/04/2024

INTRO-avond over de Access Bars/Stress Release Workshop

 

INTRO over de Access Bars 

Tijdens deze intro geef ik een korte mini-sessie Access Bars en een korte introductie over Access Consciousness en haar tools. Access Bars is een gemakkelijke techniek om aan te leren en creëert meer gemak, flow en helderheid in jouw leven.

Deze avond is een kennismaking met de Access Bars en wat kan dit allemaal creëren voor jou ?

Deelname : 35 €

Eerstvolgende ‘Stress Release Workshop’ vind plaats op 16 APRIL 2024 in Kuurne en op 7 mei in Shamballa in Deinze 

Tijdens deze Stress Release workshop leg ik het verband uit wat de Access Bars kunnen doen voor stress. In 2015 en 2017 is er grondig onderzoek gedaan door Amerikaanse neurologen naar de resultaten van de Access Bars ivm stress en concentratie. De resultaten waren fenomenaal.

Tijdens deze workshop kan je de Access Bars eens oefenen op elkaar. Deelname is slechts 35 euro.

Bij vragen mail me op info@magicalhealing.be

Meer uitleg / Inschrijven
26/04/2024

Body Process Workshops

Wat is een Body Process nu precies ?

Een Body Process is een hands-on behandeling op het lichaam. Jouw lichaam heeft een bewustzijn en spreekt tot jouw. Onze Access Consciousness body processen verhogen je gewaarzijn van je lichaam zodat je meer en beter weet wanneer het met je communiceert en hoe het te helen.

NIEUW in april en mei 2024 ;

Body Proces Cellulair Geheugen (Cellular Memory) ; 

Wie wenst er meer gemak met zijn lichaam te creëren ?
Dan is dit iets voor jouw :
Op 13 april 2024 geef ik terug een interessante workshop over het lichaamsproces Cellular Memory (Cellulair Geheugen).
Wat houdt dit in ?
Dit is een lichaamsproces van Access Consciousness waarbij de herinnering aan een val of trauma of pijn energetisch kan veranderen. Wanneer je valt of je hebt een trauma opgedaan, herinnert je lichaam dat nog en dus werkt dit proces hierop en wat kan er in jouw lichaam losgelaten worden met dit proces ?
Hoe kan het nog beter ? Een lichaamsproces die opgeslagen herinneringen van jouw lichaam kan veranderen
Waar  ? In mijn praktijk in Wielsbeke Deelname 62 €

Body Process ZERO SUM of TRAUMA op 

En het volgende Access Body Process (lichaamsproces) is ZERO SUM of TRAUMA. Dit is een lichaamsproces die het effect van herhaaldelijke bewegingen (die trauma geven aan je lichaam). Dit proces kan gebruikt worden bij onopgeloste pijn of beperking in bewegingen door trauma, vooral door herhaaldelijke trauma. Ook toepasselijk voor sporters of atleten. Of voor diegenen die herhaaldelijk fysiek werk doen. Opgestapelde trauma als het ware …

Dit gaat door in mijn praktijk in Wielsbeke van 14h tot 18h.  Deze workshop gaat DEZE MAAND door op 26 april 2024 !!!!

Als je hierin interesse hebt, gelieve me te mailen op info@magicalhealing.be

Body Process CORRECTING VISION (nieuwe datum volgt)

Dit is een body proces voor de ogen die trauma’s of bepaalde problemen met/aan de ogen aanzienlijk kan verbeteren …  Er worden meerdere energieëen meegenomen in het proces en het kan overbelasting van de ogen ook aanzienlijk verminderen …

En wat meer is er nog mogelijk met dit lichaamsproces ?

Hoe doen we dat ? Het is een hands-on lichaamsproces op de ogen en we laten de energieëen stromen. Tijdens deze workshop leer je dit lichaamsproces en gaan we ook dieper in op enkele tools van Access Consciousness.

Who’s in ? Vind altijd plaats in de namiddag van 14h tot 18h in Wielsbeke.

Tijdens deze workshop oefen je op elkaar en ontvang je een manual en een erkend certificaat. Nadien kan je het professioneel toepassen op anderen. Snacks worden voorzien.

Body Process MTVSS (nieuwe datum volgt) ;

Tijdens deze workshop leer je de Body Process MTVSS. Een body process dat moleculair diep inwerkt op het lichaam. Dit omvat meerdere processsen en is heel krachtig. Goed voor het immuunsysteem te boosten.

Je oefent op elkaar. Na de workshop ontvang je een certificaat. Snacks worden voorzien.

Body Process  de ‘ENERGETISCHE LYMFEDRAINAGE’ 

Wie heeft er zin in een Energetische Lymfedrainage ?
Dan is dit iets voor jouw.
Tijdens deze workshop zullen we oefenen op de zones van de lympfeknopen.
Wat is hier mogelijk met dit Body proces ? Het werkt als een energetisch lymfedrainage en kan zwellingen van de klieren of verstopping van ons lymfesysteem verbeteren. Werkt ook positief op onze bloedcirculatie en de circulatie van al onze vloeistoffen in ons lichaam. Het creëert ook een groter bewustzijn met je lichaam.
Wat kan dit lichaamsproces creëren voor jouw ?
Tijdens deze workshop geef je en ontvang je het Body proces. Het is een erkend Access Body proces en je kan dit nadien professioneel geven aan je klanten.
Deelname is 70 € en het start om 14h tot 18h. Nieuwe datum volgt.

ANAPHYLACTIC SHOCK and QUADRATE of LAXATION ;

Wat houdt dit in ? Bij ouderworden worden onze spieren stijver. Hoe ouder we worden, hoe meer we overtuigingen (ons eigen overtuigingen maar ook dat van anderen) en standpunten, van uzelf en van anderen insluiten in ons lichaam. Dit komt dan vast te zitten in uw lichaam en creëer je zo stijve spieren. Ook door teveel te sporten of teveel je best te doen, kan je overspannen spieren krijgen. Bij sporters zie je dat maar ook door jezelf te forceren in bepaalde situaties. En zo kan je je lichaam in shock brengen. Of dit kan trauma’s creëeren in je lichaam. De quadraat van laxatie zal de stijve spieren dan gaan relaxeren in je lichaam. Voor spieren die echt gespannen zijn of stijf of overdaan zijn door bijvoorbeeld sporten of een andere soort shock of trauma. Ook goed voor iedereen (ook voor dieren) die zijn lichaam overwerkt heeft, overspannen heeft …

Wanneer en waar ? Nieuwe datum volgt. Je oefent op elkaar en ontvangt erna een erkend certificaat. Je mag dit dan zelf toepassen bij jouw thuis of in jouw praktijk.

 

 

 

Meer uitleg / Inschrijven
20/04/2024

Access Bars klas/opleiding

Tijdens deze klas leer ik jouw de Access Bars (32 punten op het hoofd) aan.

Je geeft 2 maal en ontvangt 2 maal. De tools en de manual zijn inbegrepen. Deze klas verloopt van 10h00 tot 18h00. Soep en snacks worden voorzien.

Op het einde van de klas ontvang je een certificaat. Nu mag je deze behandeling geven aan je familie, vrienden of kennissen. Je mag dit ook professioneel geven.

Eerstvolgende Access Bars klassen ; zaterdag 20 april en 18 mei 2024

Bij vragen, mail me info@magicalhealing.be

 

Meer uitleg / Inschrijven
09/03/2024

NIEUW Facelift klas

Elke keer dat je in de spiegel kijkt en jouw spiegelbeeld veroordeelt, herinneren de cellen zich dat en sluiten dat in.

De Access Energetische Facelift wist het oordeel uit het celgeheugen en verjongt het lichaam en het wezen!

Als we eenmaal de oordelen die we projecteren op ons gezicht in de spiegel loslaten en elimineren, krijgt ons lichaam de ruimte om zichzelf te regenereren.

Tijdens deze klas leer ik jouw de Access Energetic Facelift posities aan.

Je geeft 2 maal en ontvangt 2 maal. De tools en de manual zijn inbegrepen. Deze klas verloopt van 10h00 tot 18h00. Soep en snacks worden voorzien.

Op het einde van de klas ontvang je een certificaat. Nu mag je deze behandeling geven aan je familie, vrienden of kennissen. Je mag dit ook professioneel geven.

 

Volgende Facelift klas vind plaats op zaterdag 27 april en zaterdag 25 mei 2024.

 

 

Meer uitleg / Inschrijven

✨ NIEUW ✨

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief