Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Body Process Workshops

Wat is een Body Process nu precies ?

Een Body Process is een hands-on behandeling op het lichaam. Jouw lichaam heeft een bewustzijn en spreekt tot jouw. Onze Access Consciousness body processen verhogen je gewaarzijn van je lichaam zodat je meer en beter weet wanneer het met je communiceert en hoe het te helen.

NIEUW in JULI 2024 ;

Op vrijdag 12 juli organiseer ik een speciaal Body process Workshop genaamd COMPENSATORY DRIFT of COMPENSERENDE DRIFTEN

Dit lichaamsproces helpt onze compenserende driften te verminderen. Overal waar we compenseren, verbergen we iets .. Wat is dat ? Compenserende driften laat leugens van onmacht toe in ons lichaam. Meer dan we ons zelf bewust zijn …

Wie is er nieuwsgierig ? mail me op info@magicalhealing.be

——————————————–

Body Proces Cellulair Geheugen (Cellular Memory) ; nieuwe datum volgt

Wie wenst er meer gemak met zijn lichaam te creëren ?
Dan is dit iets voor jouw :
een interessante workshop over het lichaamsproces Cellular Memory (Cellulair Geheugen).
Wat houdt dit in ?
Dit is een lichaamsproces van Access Consciousness waarbij de herinnering aan een val of trauma of pijn energetisch kan veranderen. Wanneer je valt of je hebt een trauma opgedaan, herinnert je lichaam dat nog en dus werkt dit proces hierop en wat kan er in jouw lichaam losgelaten worden met dit proces ?
Hoe kan het nog beter ? Een lichaamsproces die opgeslagen herinneringen van jouw lichaam kan veranderen
Waar  ? In mijn praktijk in Wielsbeke Deelname 62 €
——————————————-

Body Process ZERO SUM of TRAUMA op 

En het volgende Access Body Process (lichaamsproces) is ZERO SUM of TRAUMA. Dit is een lichaamsproces die het effect van herhaaldelijke bewegingen (die trauma geven aan je lichaam). Dit proces kan gebruikt worden bij onopgeloste pijn of beperking in bewegingen door trauma, vooral door herhaaldelijke trauma. Ook toepasselijk voor sporters of atleten. Of voor diegenen die herhaaldelijk fysiek werk doen. Opgestapelde trauma als het ware …

Dit gaat door in mijn praktijk in Wielsbeke van 14h tot 18h.  Deze workshop gaat DEZE MAAND door op ..

Als je hierin interesse hebt, gelieve me te mailen op info@magicalhealing.be

——————————————-

Body Process CORRECTING VISION ===== >>>>>  datum volgt

Dit is een body proces voor de ogen die trauma’s of bepaalde problemen met/aan de ogen aanzienlijk kan verbeteren …  Er worden meerdere energieëen meegenomen in het proces en het kan overbelasting van de ogen ook aanzienlijk verminderen …

En wat meer is er nog mogelijk met dit lichaamsproces ?

Hoe doen we dat ? Het is een hands-on lichaamsproces op de ogen en we laten de energieëen stromen. Tijdens deze workshop leer je dit lichaamsproces en gaan we ook dieper in op enkele tools van Access Consciousness.

Who’s in ? Vind altijd plaats in de namiddag van 14h tot 18h in Wielsbeke.

Tijdens deze workshop oefen je op elkaar en ontvang je een manual en een erkend certificaat. Nadien kan je het professioneel toepassen op anderen. Snacks worden voorzien.

———————————–

Body Process MTVSS (nieuwe datum volgt) ;

Tijdens deze workshop leer je de Body Process MTVSS. Een body process dat moleculair diep inwerkt op het lichaam. Dit omvat meerdere processsen en is heel krachtig. Goed voor het immuunsysteem te boosten.

Je oefent op elkaar. Na de workshop ontvang je een certificaat. Snacks worden voorzien.

————————————–

Body Process  de ‘ENERGETISCHE LYMFEDRAINAGE’ 

Wie heeft er zin in een Energetische Lymfedrainage ?
Dan is dit iets voor jouw.
Tijdens deze workshop zullen we oefenen op de zones van de lympfeknopen.
Wat is hier mogelijk met dit Body proces ? Het werkt als een energetisch lymfedrainage en kan zwellingen van de klieren of verstopping van ons lymfesysteem verbeteren. Werkt ook positief op onze bloedcirculatie en de circulatie van al onze vloeistoffen in ons lichaam. Het creëert ook een groter bewustzijn met je lichaam.
Wat kan dit lichaamsproces creëren voor jouw ?
Tijdens deze workshop geef je en ontvang je het Body proces. Het is een erkend Access Body proces en je kan dit nadien professioneel geven aan je klanten.
Deelname is 70 € en het start om 14h tot 18h. Nieuwe datum volgt..

ANAPHYLACTIC SHOCK and QUADRATE of LAXATION ;

Wat houdt dit in ? Bij ouderworden worden onze spieren stijver. Hoe ouder we worden, hoe meer we overtuigingen (ons eigen overtuigingen maar ook dat van anderen) en standpunten, van uzelf en van anderen insluiten in ons lichaam. Dit komt dan vast te zitten in uw lichaam en creëer je zo stijve spieren. Ook door teveel te sporten of teveel je best te doen, kan je overspannen spieren krijgen. Bij sporters zie je dat maar ook door jezelf te forceren in bepaalde situaties. En zo kan je je lichaam in shock brengen. Of dit kan trauma’s creëeren in je lichaam. De quadraat van laxatie zal de stijve spieren dan gaan relaxeren in je lichaam. Voor spieren die echt gespannen zijn of stijf of overdaan zijn door bijvoorbeeld sporten of een andere soort shock of trauma. Ook goed voor iedereen (ook voor dieren) die zijn lichaam overwerkt heeft, overspannen heeft …

Wanneer en waar ? Nieuwe datum volgt.

Je oefent op elkaar en ontvangt erna een erkend certificaat. Je mag dit dan zelf toepassen bij jouw thuis of in jouw praktijk.

 

 

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief