Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief!

Body Process Workshops

Wat is een Body Process nu precies ?

Een Body Process is een hands-on behandeling op het lichaam. Jouw lichaam heeft een bewustzijn en spreekt tot jouw. Onze Access Consciousness body processen verhogen je gewaarzijn van je lichaam zodat je meer en beter weet wanneer het met je communiceert en hoe het te helen.

 

Body Process Correcting Vision ; (nieuwe datum volgt)

Dit is een body proces voor de ogen die trauma’s of bepaalde problemen met/aan de ogen aanzienlijk kan verbeteren …  Er worden meerdere energieëen meegenomen in het proces en het kan overbelasting van de ogen ook aanzienlijk verminderen …

En wat meer is er nog mogelijk met dit lichaamsproces ?

Hoe doen we dat ? Het is een hands-on lichaamsproces op de ogen en we laten de energieëen stromen. Tijdens deze workshop leer je dit lichaamsproces en gaan we ook dieper in op enkele tools van Access Consciousness.

Who’s in ? Vind altijd plaats in de namiddag van 14h tot 18h in Wielsbeke.

Tijdens deze workshop oefen je op elkaar en ontvang je een manual en een erkend certificaat. Nadien kan je het professioneel toepassen op anderen. Snacks worden voorzien.

Deelname is 60 €

Body Process MTVSS (nieuwe datum volgt) ;

Tijdens deze workshop leer je de Body Process MTVSS. Een body process dat moleculair diep inwerkt op het lichaam. Dit omvat meerdere processsen en is heel krachtig. Goed voor het immuunsysteem te boosten.

Je oefent op elkaar. Na de workshop ontvang je een certificaat. Snacks worden voorzien.

Deelname : 70 €

NIEUW NIEUW NIEUW ===>>>

En het volgende Access Body Process (lichaamsproces) is Zero Sum of Trauma. Dit is een lichaamsproces die het effect van herhaaldelijke bewegingen (die trauma geven aan je lichaam). Dit proces kan gebruikt worden bij onopgeloste pijn of beperking in bewegingen door trauma, vooral door herhaaldelijke trauma. Ook toepasselijk voor sporters of athleten … Of voor diegenen die herhaaldelijk fysiek werk doen. Opgestapelde trauma als het ware …

Deze workshop gaat door zaterdag 30 september !!!

Dit voor slechts 60 €. Dit gaat door in mijn praktijk in Wielsbeke van 14h tot 18h.

Als je hierin interesse hebt, gelieve me te mailen op info@magicalhealing.be

 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief